Select Page

Presentaties HAN Hogere Laboratorium Opleidingen

SlideShare in LinkedIn
Zo SlideShare werkt weer, dus ik kan weer presentaties uploaden. Daarnaast heb ik SlideShare teogevoegd aan mijn LinkedIn profile. Ook handig.

Presentation Pack in SlideShare
En een ander feature van SlideShare dat ik hier mooi kan uit proberen is dat van een Presentation Pack. Je kunt dan een aantal presentaties als een soort playlist bij elkaar groeperen op basis van bijvoorbeeld je tags.

Hogere Laboratorium Opleidingen
Zo heb ik nu de presentaties van de HAN Hogere Laboratorium Opleidingen die ik net heb geuploaded nu gegroepeerd met de tag hlo. Je ziet het resultaat hieronder. Het is een presentatie over de Minors bij de HLO en een algemene presentatie van de HLO die ik kreeg van Ton Ammerlaan. Ook bij de HLO ga ik dus met nieuwe media aan de slag.

Klik verder voor de presentatie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This