Select Page

Presentaties HAN Hogere Laboratorium Opleidingen

SlideShare in LinkedIn
Zo SlideShare werkt weer, dus ik kan weer presentaties uploaden. Daarnaast heb ik SlideShare teogevoegd aan mijn LinkedIn profile. Ook handig.

Presentation Pack in SlideShare
En een ander feature van SlideShare dat ik hier mooi kan uit proberen is dat van een Presentation Pack. Je kunt dan een aantal presentaties als een soort playlist bij elkaar groeperen op basis van bijvoorbeeld je tags.

Hogere Laboratorium Opleidingen
Zo heb ik nu de presentaties van de HAN Hogere Laboratorium Opleidingen die ik net heb geuploaded nu gegroepeerd met de tag hlo. Je ziet het resultaat hieronder. Het is een presentatie over de Minors bij de HLO en een algemene presentatie van de HLO die ik kreeg van Ton Ammerlaan. Ook bij de HLO ga ik dus met nieuwe media aan de slag.

Klik verder voor de presentatie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This