Select Page

Mooie video’s verzameld door HAN HLO: beroepen

Ton Ammerlaan stuurde me een mailtje met mooie video’s voor de Hogere Laboratorium Opleidingen van de HAN. Het gaat met name om beroepen in deze sector.
Elke keer verbaas je je weer dat er toch zo veel mooi materiaal voorhanden is.
De video’s van YouTube heb ik even in een afspeellijst gezet, zodat ze mooi bij elkaar staan. Als je met je muis op het icoontje naast de playknop klikt zie je onderin de video’s waar je uit kunt kiezen.

De link naar de playlist

Ook mooie video’s die hier bij passen, maar jammer genoeg niet te embedden zijn, staan op de site van YourFuture.TV hier, hier. hier, hier, hier en hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This