Select Page

MilleniumBattle 2008: verdiepingsdebat bij de HAN

Miranda, Eline, Esther en Barbara nemen namens de HAN deel aan de MilleniumBattle, onder de teamnaam Eenheid. En Justine van de HAN maakte er bovenstaande widget voor om er aandacht voor te vragen. Leuke widget en leuk dat de dames aan deze wedstrijd mee doen.
De MilleniumBattle wordt georganiseerd om studenten uit het hoger onderwijs meer te betrekken bij ontwikkelingssamenwerking en dan meer specifiek bij de milleniumdoelen. Als je meer informatie daarover wilt kun je in de widget op de betreffende tab klikken. Handig!
Zo zie je hier boven ook, dat er op 11 december een debat is. Een zogenaamd verdiepingsdebat. Dat wordt georganiseerd bij de HAN in Arnhem en gaat over Kinderarbeid en de EU (Albanie).
Ik ga eens kijken of ik deze dames kan verleiden voor een video interview en zal natuurlijk op 11 dec. ook bij het debat zijn.
Succes meiden!

Ik heb even de video’s die bij de MilleniumBattle 2008 horen in een aparte playlist gezet. Klik op het icoontje naast de playknop en je ziet welke video’s er zijn. Ook met gave rap. En natuurlijk heb ik me geabonneerd op het YouTube kanaal van MilleniumBattle 2008

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This