Live bloggen bij OWD 2008: dag 2

Ik ga maar eens kijken of ik live kan blogen bij Surf Onderwijsdagen. Daarvoor ga ik de tool Coveritlive gebruik, zoals je hieronder ziet. Dat wordt dan een soort liveblog die steeds als ik wat toevoeg zich zal aanpassen aan de nieuwe tekst of foto’s e.d. Weer een mooi experiment. Ik kan nog niet beloven dat het allemaal gaat lukken. Een en ander hangt natuurlijk af van de beschikbare wifi (alhoewel ik ook een umts/hsdpa kaartje heb), waar we zitten (is daar ruimte voor een laptop op schoot) en de stroom. Dus mocht je hiet niets zien gebeuren dan kun je er van uit gaan dat er iets niet in de haak is. De keynote begint om 13.45 uur dus rond 13.30 uur zal ik hier een update geven als het mogelijk is.

Update 1: helaas vanmiddag lukte het niet om live te bloggen. Wifi was perfect, maar mijn provider had problemen waardoor mijn weblog niet bereikbaar was. Dag 2 probeer ik het weer. Ik wil toch wel kijken hoe het werk.
Dus vanaf 9.30 uur ongeveer kijk ik of het dan lukt.
Update 2: we zijn live. Klik op de playknop en je bent verbonden met de grote zaal in het Beatrixtheater bij Surf Onderwijsdagen.
Update 3: De stream die je hieronder ziet staan is een gearchiveerde versie van de liveblog op 12 november van 9.30 tot 11 uur. De blog is dus niet meer live.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Willem

    Jammer Hans, zie dit nu pas.
    Het nadeel van CoveritLive vind ik dat je de tekst dus niet terugziet in je RSS feeds omdat het een plugin module is. Als je met Blogger werkt kun je Google Docs gebruiken als liveblog instrument, net zoals CoveritLive, maar dan komt het wel als echte tekst in je bericht te staan! Dat is mooi voor later teruglezen.
    Maar Coveritlive werkt verder natuurlijk prima, met veel mogelijkheden tot en met doorzetten van je berichten naar twitter!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This