Impact Web2.0 op bibliotheken

Vorig week gaf ik een presentatie aan medewerkers van de studiecentra van de HAN over nieuwe media. Daarin heb ik vooral de onderstroom proberen te duiden, zodat mensen het gevoel konden krijgen waarom nieuwe media zo in opkomst zijn. Vandaag vond ik een schitterende presentatie die hierop een vervolg zou kunnen zijn. Hij is van Gerard Bierens, librarydeveloper @ Fontys.

Klik verder voor de presentatie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Gerard

  Hoi Hans,
  bij de presentatie waren ook mensen van het mediacentrum van de HAN aanwezig, dus die zijn nu na jou presentatie plus deze weer helemaal up to date!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @Gerard ja ik hoorde het. Had jouw presentatie doorgestuurd als tip en hoorde toen dat ze er bij waren geweest 😉 Ze zullen nu jouw presentatie verder intern distribueren!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This