Select Page

Impact Web2.0 op bibliotheken

Vorig week gaf ik een presentatie aan medewerkers van de studiecentra van de HAN over nieuwe media. Daarin heb ik vooral de onderstroom proberen te duiden, zodat mensen het gevoel konden krijgen waarom nieuwe media zo in opkomst zijn. Vandaag vond ik een schitterende presentatie die hierop een vervolg zou kunnen zijn. Hij is van Gerard Bierens, librarydeveloper @ Fontys.

Klik verder voor de presentatie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Gerard

  Hoi Hans,
  bij de presentatie waren ook mensen van het mediacentrum van de HAN aanwezig, dus die zijn nu na jou presentatie plus deze weer helemaal up to date!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @Gerard ja ik hoorde het. Had jouw presentatie doorgestuurd als tip en hoorde toen dat ze er bij waren geweest 😉 Ze zullen nu jouw presentatie verder intern distribueren!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This