Select Page

NRC/HAN Creative Masterclass: Prof. Kishore Mahbubani

mahbubani Prof. Mahbubani tijdens Publiekslezing van HAN Creative Masterclass
Dit is een echt must see!! Prof. Kishore Mahbuhani (in wikipedia) komt nl. naar Nederland en zal spreken tijdens de Publiekslezing van HAN Creative Masterclass van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen/NRC op 8 december van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Vereeniging in Nijmegen.

De eeuw van Azië
Sinds de verschijning van zijn veelbesproken boek The New Asian Hemisphere (in het Nederlands verschenen onder de titel De eeuw van Azië) en zijn optreden in VPRO’s Tegenlicht wordt Mahbubani als de spreekbuis en pleitbezorger van de opkomende Aziatische economieën gezien.

Kantelpunt
Mahbubani is hoogleraar aan en decaan van de Lee Kuan Yew School of Public Policy in Singapore. Volgens Mahbubani staan wij op een kantelpunt in de geschiedenis: zoeken wij in het Westen samen met het Oosten naar een nieuw wereldevenwicht? Of gaan we de strijd aan met alle dramatische gevolgen van dien? De Globaliseringslezing die Kishore Mahbubani in Amsterdam zal geven is al tijden uitverkocht. Maar je kunt dus nog terecht bij de HAN Creative Masterclass om hem te horen spreken!

Interview en podcast

Lees het interview met prof. Mahbuhani in NRC (1 en 2) als pdf.

Je zou ook de podcast van een interview met Kishora Mahbubani kunnen beluisteren dat Cityweekend met hem had over zijn boek.

 

Ik beveel deze masterclass van harte aan! Inschrijven kan op deze pagina.


Uitzending in Tegenlicht

Hieronder de uitzending van Tegenlicht met daarin een interview met hem over het westerse onvermogen een antwoord te formuleren op de veranderende wereld. “Jullie houden je bezig met het herschikken van de dekstoelen op de Titanic, terwijl die aan het zinken is.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This