HAN CiCa @ watermuseum

watermuseum
Interactieve verhalen voor het Watermuseum

Zo’n 60 studenten van HAN ICA uit het semester ‘Create Interactive Content Application’ ontwerpen en realiseren interactieve verhalen in en rond het Watermuseum in Arnhem.

Presentaties van ontwerpen
Vorige week presenteerden ze hun ontwerpen voor docenten en een ‘vakjury’. De beoordelingsronde van de vakjury (4e jaars HAN ICA studenten) is te zien in deze video.

ica-watermusem netwerk in Ning
Ondertussen is er een online netwerk opgezet (in Ning): ica-watermuseum, waarop studenten video’s, reacties, foto’s e.d. kunnen zetten die met dit project te maken hebben.

Presentaties aan directie van Watermuseum
Donderdag worden de uiteindelijke presentatie gehouden voor de directie van het museum. Ik zal er bij zijn en me laten onderdompelen in wat er te beleven valt. En van wat er zoal aanspoelt zal ik hier verslag doen. Hoe, wat? Ik weet het nog niet en wil dat ook nog niet weten. Ik laat het gewoon gebeuren, maar heb natuurlijk wel mijn foto- en videocamera bij en mijn voicerecordertje. Maar eens zien. Als het zoiets wordt als de kick-off, beschreven door Guido, dan moet het wel leuk worden.
Studenten in ieder geval veel succes en vooral ook veel plezier toegewenst!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Fotoblog HAN CiCa @ Watermuseum

    Zoals al eerder geblogd, waren de studenten van HAN ICA in het Watermuseum om hun projecten te presenteren aan de directie. Ik heb er wat foto’s gemaakt en een video. Die laatste komt later. Hieronder nu de slideshow van de foto’s….

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This