Select Page

Gesprek over verbindingen

Upstream en HAN
Zojuist bij Upstream geweest en een interessant gesprek gehad met Marco Derksen (MarketingFacts, Upstream), Ella Hueting (HAN Techniek) en Masja van Fruchten (HAN Economie en Management). Doelstelling van het gesprek was wederzijdse kennismaking en kijken waar de raakvlakken liggen en de (mogelijke) samenwerkingsverbanden.

Verbindingen
Leuk om te merken dat er tijdens het gesprek allerlei mogelijke verbindingen besproken werden, zoals het gebruik van het MediaLab van Upstream, mogelijke samenwerking tussen minors, projecten tussen studenten van de ene faculteit en de andere faculteit en zelfs het gezamenlijk schrijven aan een gezamenlijke weblog. En natuurlijk werd Arnhem besproken en kwam nieuwe media veelvuldig aan bod.

Weblog
Mijn actie is het in ieder geval om eens met Masja en Ella te gaan kijken naar het opzetten van een weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This