Select Page

Fotoblog: Techniek in groep 7 van bs de Leeuwenkuil

Dat was een fijne middag gisteren. Ik was op r.k. basisschool de Leeuwenkuil in Beneden-Leeuwen te gast. En daar gingen de leerlingen van groep 7 voor het eerste aan de slag met de Techniek Torens. En Nicole Jacbos van HAN Hogere Laboratorium Opleidingen assisteerde de leerkracht daarbij.
Een hele prettige sfeer en lekker bezig zijn met techniek waren de kenmerken van dit uurtje. Mooi dat kinderen zo fijn kunnen werken met allerlei materialen. Zo werd er een knikkerbaar gemaakt, een huisje gemetseld, met knopen gewerkt, spiegelen toegepast, een spiraal met lampje in elkaar gezet, haargel gemaakt etc. etc. Hieronder de foto’s van het gebeuren. Afspelen kan door op de play-knop te klikken. Als je foto’s in het groot af wil spelen, dan kan dat door in het schermpje op de knop aan de rechterklant te klikken na het starten van de fotoshow. In het volgende bericht zal ik de video toevoegen.

De link naar de fotoset.

Om een foto te downloaden ga je naar de set met foto’s, klik je op een foto en dan All Sizes. Vervolgens kun je de foto in diverse groottes downloaden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This