Select Page

Aandacht voor Azië bij de HAN

Masterclass Prof. Mahbubani
Al eerder schreef ik over de Masterclass met prof. Mahbubani die zijn licht laat schijnen over Azië en over het bezoek van Arnhem samen met de HAN aan Wuhan. Maar ook het onderwijsprogramma van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen speelt in op deze belangrijke ontwikkeling.  

Doing business in China Minor Asian Studies / Doing business in China
Er is namelijk een speciale minor waarin aandacht besteed wordt aan Azië. Zo bezochten 31 studenten in 9 dagen maar liefst 8 bedrijven. Tijdens die bezoeken werden ze bijgepraat over de verschillen tussen de Westerse en Chinese Managementstijl.

Samenwerking met Aziatische universiteiten
Naaast de minor en de masterclass heeft de HAN ook samenwerkingsverbanden met diverse Aziatische universiteiten waar studenten een poosje kunnen studeren. Momenteel zijn er 150 studenten uit Azië die in Arnhem studeren. Bovendien voert de HAN onderzoek uit voor bedrijven die zaken willen (gaan) doen in Azië.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This