Aandacht voor Azië bij de HAN

Masterclass Prof. Mahbubani
Al eerder schreef ik over de Masterclass met prof. Mahbubani die zijn licht laat schijnen over Azië en over het bezoek van Arnhem samen met de HAN aan Wuhan. Maar ook het onderwijsprogramma van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen speelt in op deze belangrijke ontwikkeling.  

Doing business in China Minor Asian Studies / Doing business in China
Er is namelijk een speciale minor waarin aandacht besteed wordt aan Azië. Zo bezochten 31 studenten in 9 dagen maar liefst 8 bedrijven. Tijdens die bezoeken werden ze bijgepraat over de verschillen tussen de Westerse en Chinese Managementstijl.

Samenwerking met Aziatische universiteiten
Naaast de minor en de masterclass heeft de HAN ook samenwerkingsverbanden met diverse Aziatische universiteiten waar studenten een poosje kunnen studeren. Momenteel zijn er 150 studenten uit Azië die in Arnhem studeren. Bovendien voert de HAN onderzoek uit voor bedrijven die zaken willen (gaan) doen in Azië.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This