Weekje Icmeler (Turkije): prachtig!

2900 km
Ik was nog nooit in Turkije gewest en was dus razend benieuwd hoe het daar was, toen we vorige week voor een weekje afvlogen naar Icmeler, aan de zuidwestkust van Turkije. Zo’n 2900 km en 3 uur en 45 minuten vliegen hier vandaan. En ik moet zeggen, het was er prachtig. Heerlijk aan zee gelegen en de temperatuur was met 25 tot 30 graden meer dan aangenaam.

Marti Resort
Marti Resort waar we verbleven was voortreffelijk. Natuurlijk had ik al veel online gelezen over de locatie en Icmeler via de vakantiebeoordelingsite Zoover.

Natuur en verkopers
De natuur is er erg mooi en de mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Ja natuurlijk willen de turkse verkopers van alles aan je slijten, maar ze hielden wel van een dolletje en opdringerig werden ze niet.

Prettige prijzen
De prijzen zijn er bijzonder prettig. Een Turkse Lyra is ongeveer 50 eurocent. Een dagtocht per boot met diverse prachtige stops om te zwemmen in zee en een bbq lunch kostte bijvoorbeeld maar 9 euro p.p.!
Een taxibootje van Icmeler naar Marmaris kostte maar 4.50 euro en de dolmus (kleine minibusjes die je overal aan kunt houden) 2 lyra ofwel 1 euro.

Heerlijke relaxen dus!

Naar de fotoset of fotoshow in Flickr.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Willem

  Klinkt goed en de foto’s zijn prachtig! Een resort om te onthouden dus. Blijkbaar geen lastige en onbeschofte russen in het hotel? Heb je geen foto’s van Marmaris gemaakt? Daar was ik voor het eerst in 1973 (en voor het laatst in ’78) Zal wel erg veranderd zijn…

  Antwoord
 2. Ingeborg

  Mooie foto’s. Zelf ook eens in Icmeler geweest. Was ook een goede experience!
  Mooi Logo!

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @willem nee geen russen. heerlijk relaxte mensen. ja foto’s bij de haven en met dat groot standbeeld en binnenstraatjes is Marmaris.
  @Denkbeeldenstorm THX!
  @Ingeborg thx ja heel leuk stadje en prima omgeving daar.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This