Videoblog: Interview met Frans Nauta – Het Innovatieplatform

Vanmiddag had ik een kort interview met Frans Nauta over zijn boek: Het Innovatieplatform. Die video vind je in de vorige posting. Ik neem ook even deze video hier op omdat die qua audio een stuk beter is. Je kunt hem ook in Blip.tv bekijken. Hieronder vind je zowel de Vimeo video (betere kwaliteit) als de Google Video. Hopelijk kunnen daardoor zoveel mogelijk mensen de video bekijken. Een interessant gesprek over waarom Frans het boek geschreven heeft, wat hij leerzaam vond aan het werken bij het Innovatieplatform, over innovatie in het algemeen en in de regio Arnhem-Nijmegen en wat hij van web2.0 vindt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. peterter

    Geweldig Hans, ik heb even snel gekeken en mijn eerste indruk is zeer positief en maakt nieuwsgierig. Later als ik tijd heb, ga ik er eens goed voor zitten.
    Peter

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This