Select Page

Videoblog: Interview met Frans Nauta – Het Innovatieplatform

Vanmiddag had ik een kort interview met Frans Nauta over zijn boek: Het Innovatieplatform. Die video vind je in de vorige posting. Ik neem ook even deze video hier op omdat die qua audio een stuk beter is. Je kunt hem ook in Blip.tv bekijken. Hieronder vind je zowel de Vimeo video (betere kwaliteit) als de Google Video. Hopelijk kunnen daardoor zoveel mogelijk mensen de video bekijken. Een interessant gesprek over waarom Frans het boek geschreven heeft, wat hij leerzaam vond aan het werken bij het Innovatieplatform, over innovatie in het algemeen en in de regio Arnhem-Nijmegen en wat hij van web2.0 vindt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. peterter

    Geweldig Hans, ik heb even snel gekeken en mijn eerste indruk is zeer positief en maakt nieuwsgierig. Later als ik tijd heb, ga ik er eens goed voor zitten.
    Peter

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This