Videoblog: innoleertraject Frits Hendrickx bij voestalpine Polynorm

Vandaag was ik bij voestalpine Polynorm in Bunschoten. Ze maken er plaatmateriaal voor de automobielindustrie. Indrukwekkende drukpersen maken er deuren, motorkappen en bodemplaten voor auto’s. Heel indrukwekkend om te zien. In deze fabriek heeft Frits Hendrickx van HTS Autotechniek (HAN) zijn innoleertraject. Hij combineert dus zijn stage en afstudeertraject in een 10 maanden lang project. En hij heeft een stevige opdracht. In onderstaande video vertelt hij over het traject en de opdracht. Daarna laat hij ons de fabriek zien. Prachtig om dat zo eens te zien. Dus de moeite waard om hem even te volgen gedurende een kwartier.


Innoleertraject Frits Hendrickx bij Polynorm from Hans Mestrum on Vimeo.

Voor de liefhebbers of wellicht omdat je de video hierboven niet ziet de video in blip.tv

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. martin stor

  Beste Hans
  Ik werd door inez getipt over je werkzaamheden.
  Ben benieuwd of het aanslaat. Ik vind het in ieder geval al een geslaagde poging. Vind je het erg als ik een link maak vanuit mijn web-log naar dit item?
  Martin

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hallo Martin, leuk dat je mijn weblog bezoekt en dat het je bevalt. Natuurlijk geen enkel probleem om te linken of filmjes in je blog te plakken.
  Ik merk dat mensen intern bij de HAN erg enthousiast zijn en ook van lezers van mijn blog krijg ik positieve reacties, waaronder die van jou 😉
  Misschien een keer afspreken om koffie te drinken?

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Videoblog: voortgang innoleertraject Frits Hendrickx

  Ik was weer even te gast bij voestalpine Polynorm in Bunschoten waar Frits Hendrickx, student HTS Autotechniek een innoleertraject doet. Ofwel stage en afstuderen in een. Maar dan wel met een echte opdracht vanuit het bedrijf. De opdracht is dus leiden…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This