Select Page

Videoblog: bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek

Videoblog: bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek

bedrijvendag bouwkunde civiele techniek12 november
Ik was vanmorgen bij Gert Kitzen, business manager van het Expertise Centrum Built Environment en had een leuk interview met hem over de bedrijvenmarkt van Bouwkunde en Civiele Techniek op 12 november.

Meer dan alleen bedrijvenmarkt
Ger vertelt ons enthousiast alles over die dag, die uitgegroeid is van een bedrijvenmarkt naar een dag waarop ook het lectoraat ZorgGericht Bouwen een intreerede houdt en er een grote reunie is van oud-studenten.
Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan de Moeder Teresa stichting, waar ik al eerder over blogde. Ook voor buitenstaanders is dit evenement gratis te bezoeken.

Videoblog
Hieronder dus de video.


Bedrijvenmarkt bouwkunde en civiel techniek from Hans Mestrum on Vimeo.

Voor de liefhebbers in blip.tv en YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This