Select Page

TV opname bij uitreiking TukTuks bij de HAN

TV opname bij uitreiking TukTuks bij de HAN

Vandaag werden de TukTuks uitgereikt aan de deelnemende teams. HAN en TU/e waren aanwezig en maakten de loting door Enviu mee van wie welke TukTuks zou krijgen, het uitproberen van de voertuigen en de opname van TV Gelderland. Hieronder een impressie hoe de opname in zijn werk ging. Er kwam nogal wat bij kijken. En wat ik mooi vond is dat TV Gelderland geen aparte shots deed, maar probeerde alles in 1 keer op te nemen. Ja dat geeft toch een natuurlijker beeld. Maar goed, de cameraman moest natuurlijk wel weten waar de TukTuk zou stoppen en waar de interviewer zou gaan staan. Ruben was toch wel een tikkeltje zenuwachtig, maar presenteerde vervolgens het TukTuk project met verve en a l’improviste!

Hogere beeldkwaliteit

Ik zal ook nog een video online zetten van een interview met Enviu. En foto’s komen er ook aan.
De muziek bij deze video is van collega Geert Veneklaas van Muziek voor Media.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This