Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Annet

  Zo te zien werkt dit inderdaad, alleen het geluid is er niet bij te verstaan. Ik hoor heel in de verte een vervormd iets. Verder wel een leuke en snelle manier om even wat beelden met anderen te delen.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @Annet ja leuk en ik zie veel toepassingen. Overigens zit er geen geluid bij hoor bij deze video. Wat je hoort is inderdaad achtergrond geluid. Ik zal later nog eens een video maken waarin ik iets zeg. Dus trek nog geen voorbarige conclusies. Geluid zal goed zijn denk ik.
  Luister ook maar eens naar de andere posting met audio (via pda)

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This