Select Page

Presentatie aan medewerkers HAN Studiecentra

Medewerkers HAN Studiecentra
Dat was weer leuk vanmiddag. Ik gaf een presentatie aan ongeveer 20 medewerkers van alle studiecentra van de HAN (hogeschool van Arnhem en Nijmegen). En natuurlijk ging het over mijn passie, nieuwe media. Gedurende 2 uur mocht ik me uitleven om de boodschap helder te krijgen. En aan de reacties gedurende de presentatie en na afloop te merken is dat wel gelukt. Natuurlijk moet zoiets nog landen, want ik zet veel op zijn kop.

Opgenomen
Mooi ook dat het geheel opgenomen werd door iemand die dat gewoon voor haar collega’s wilde doen. Hopla, statiefje, camcorder en gaan met die banaan. Heerlijk is dat. De video zal ergens neergezet worden heb ik begrepen. En natuurlijk zal ik er dan naar linken of hier neerzetten.

Presentatie
Ik heb beloofd de presentatie hier online neer te zetten, dus bij deze. Helaas werkte Slideshare even niet en daarom staat de presentatie nu in Slideboom. Zo kom je toch ook weer achter een hele mooie andere mogelijkheid voor presentaties. Wat ik er zo goed aan vindt is dat de links naar filmpjes ook werken en dat je de presentatie bij Slideboom zelf fullscreen kunt bekijken!
Klik op de forwardknop om naar de volgende slide te gaan en op het evelopje om de presentatie te kunnen delen. Als je op het woord slideboom klikt ga je naar de preso zelf. Daar kun je de ppt ook downloaden en fullscreen bekijken.

Download de sheets (ppt).


SlideShare werkt weer dus zet ik die presentatie hier ook even neer voor de liefhebbers:

Presentatie Nieuwe Media
View SlideShare presentation or Upload your own.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Wim Diemel

  Hans, bedankt voor je inspirerende presentatie. Een uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe-media- mogelijkheden in onze benadering van de student en andere gebruikers.
  Je noemde al het voorbeeld van Fontys, maar ook in de rest van de bibliotheekwereld grijpt het fenomeen bibliobloggen/ biblioteekbloggen steeds verder om zich heen:
  http://www.nlbiblioblogs.pbwiki.com
  Wim

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @jeroen ah ik snap het. Sterk dat je zo’n reflectie schrijft en naar jezelf kunt kijken.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This