Select Page

MOO business cards zijn MOOiiii

Ik vind het gave kaartjes, de MOO business cards. Echt user generated content. Je maakt die business cards nl. zelf met behulp van je foto’s in Flickr. Elk kaartje is dus anders en dat maakt het zo bijzonder. Je kunt nu iets persoonlijks achterlaten bij een gesprekspartner of liever hij of zij kan naar eigen smaak zijn of haar kaartje kiezen.
Gisteravond maar even een filmpje gemaakt met mijn Creative Vado waarin je kunt zien wat je krijgt als je ze besteld (via Flickr). Kost ongeveer 48 euro voor 200 kaartjes (per 50 te bestellen) en je hebt ze binnen een week in huis.
Gaaf idee! Ik kan me wel wat meer toepassinge n bedenken. Wat denk je van een set voor een event of na een evet, van je bedrijfsfoto’s, je klanten, je leerlingen, je video’s etc. etc. Van alles waar je een foto van kunt maken kun je een business card maken. Met op de achterkant de tekst die je zelf kunt samenstellen.

 


MOO business cards with Flickr photos from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This