MOO business cards zijn MOOiiii

Ik vind het gave kaartjes, de MOO business cards. Echt user generated content. Je maakt die business cards nl. zelf met behulp van je foto’s in Flickr. Elk kaartje is dus anders en dat maakt het zo bijzonder. Je kunt nu iets persoonlijks achterlaten bij een gesprekspartner of liever hij of zij kan naar eigen smaak zijn of haar kaartje kiezen.
Gisteravond maar even een filmpje gemaakt met mijn Creative Vado waarin je kunt zien wat je krijgt als je ze besteld (via Flickr). Kost ongeveer 48 euro voor 200 kaartjes (per 50 te bestellen) en je hebt ze binnen een week in huis.
Gaaf idee! Ik kan me wel wat meer toepassinge n bedenken. Wat denk je van een set voor een event of na een evet, van je bedrijfsfoto’s, je klanten, je leerlingen, je video’s etc. etc. Van alles waar je een foto van kunt maken kun je een business card maken. Met op de achterkant de tekst die je zelf kunt samenstellen.

 


MOO business cards with Flickr photos from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This