Live interview met Frans Nauta op maandag 27 oktober rond 15.00 uur

frans nauta Morgenmiddag rond 15.00 uur heb ik een gesprekje met Frans Nauta, lector innovatie aan de HAN en voormalig secretaris van het innovatieplatform. Het onderwerp is zijn nieuwe boek: Het Innovatieplatform, innoveren in het centrum van de macht.

Deze livestream is een test, dus als hier niks te zien is, kun je er van uitgaan dat er ergens een kink in een kabel is gekomen (geen wifi, geen geschikt plek etc.).
Uiteraard neem ik het geheel op tape op, dus de video komt sowieso op deze blog.


Hieronder de opgenomen video vanuit ustream.tv.


Video van live interview met Frans Nauta op maandag 27 oktober rond 15.00 uur

Om de video van de live videostream in ustream.tv te kunnen bekijken, kun je op deze link klikken .

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans Mestrum

  @mf nee maar nu wel 😉 :
  -Ben vooral geinteresseerd naar zijn visie op hoe web 2.0 een rol kan spelen in innovatie (of breder op gebied van bestuurskunde).
  – Hoe gaat nieuwe media het poldermodel doorbreken?
  – Hoe ziet hij de ontwikkelingen in de regio Arnhem Nijmegen? Goede en slechte voorbeelden?
  En van @zorg20:
  – ZIP: zorg innovatieplatform
  Maar eens zien hoe het loopt. Moet niet te lang worden vind ik (youtube 10 min is lang zat). Anders maar een keer op terug komen. Zou ook een idee kunnen zijn: terugkerende uitzending….)

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This