About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. peterter

  Mooi initiatief. Naast productdoel (schonere tuctuc) ook mooie procesdoelen (uitwisseling samenwerking ontmoeting tussen twee culturen).
  Ben benieuwd naar de resultaten!
  Peterter

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @peterter ja en wat ook nog een mooi doel is de samenwerking tussen de diverse scholen en dus studententeams. Het is niet zo vanzelfsprekend dat je samenwerkt in een wedstrijd en toch wordt iedereen daar sterker van. Gisteren in een studentenvergadering tussen de teams gemerkt hoe lastig dat samenwerken is, want bijv. TU Delft en Hanzehogeschool Groningen hadden op het laatste moment afgezegd……
  Ik hou je op de hoogte. Bedankt voor je reactie!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This