Innoleren: werken en leren; een praktijkvoorbeeld

Innoleren: werken en leren; een praktijkvoorbeeld

Wat is Innoleren?
Innoleren is een duale leervorm van Graafschap College in Doetinchem en de HAN in Arnhem. Werken en leren gaan er hand in hand. Bedrijven die willen innoveren kunnen door middel van een student (MBO of HBO) de innovatie in kaart laten brengen, een plan van aanpak laten maken en de innovatie in de praktijk laten brengen door diezelfde student.

Videoblogs
Ik ga regelmatig verslag doen van een aantal van deze projecten door middel van een videoblog.

De aftrap van Chiel van de Heuvel bij baksteenfabriek Huwa-van der Sanden
Vandaag de aftrap van een project bij Baksteenfabriek HUWA-Vandersanden B.V. in het prachtig gelegen Spijk aan de Spijksedijk. Mooi uitzicht op de Rijn en Duitsland. Chiel van de Heuvel gaat een innoleertraject doen bij dit bedrijf.

Uitgangspunt
De opdracht is als volgt geformuleerd:

Het analyseren van het planningsproces voor de productie van 3 grote steenfabrieken en de daaraan gerelateerde voorraadposities. Dit dient te resulteren in het formuleren van aanbevelingen tot een rendementsverbetering met een gelijkblijvende service-graad.

Video
In deze videoblog maken we kennis met Chiel, de begeleider bij het bedrijf, de begeleidende docent en de projectleider van Innoleren van HAN. Een volgende video bevat een rondleiding door de showroom van HUWA-Vandersanden B.V.

Link naar video in hogere kwaliteit.

De video staat ook in blip.tv en in vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This