In het centrum van de macht

frans nauta Frans Nauta, lector innovatie aan de HAN, oud-secretaris van het Innovatieplatform en oprichter van Stichting Nederland Kennisland, heeft gisteren zijn nieuwe boek gepresenteerrd: Het Innovatie Platform, innoveren in het centrum van de macht. De eerste 5 hoofdstukken zijn gratis te downloaden als e-book. De rest volgt in gedeeltes later, ook gratis. Natuurlijk kun je het boek ook gewoon kopen.
Ik was in de gelegenheid om die hoofdstukken deze week al te lezen en ik moet zeggen dat het een mooi inkijk geeft in de keuken van het Innovatieplatform. Bovendien is de schrijfstijl van Frans heel onderhoudend en prettig.
Hij was ook in de radio-uitzending Met het Oog op Morgen op 21 oktober jongstleden. Hieronder kun je het gesprek met Frans Nauta over zijn boek nog eens beluisteren. Ik ga eens kijken of ik een video interview kan regelen met Frans

Update: ik heb nu ook een video live gezet met een interview met Frans Nauta.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    @mf tja soms gaan zaken anders dan gepland 🙁 Ik was zelfs uitgenodigd om te komen filmen. Lees ik de verkeerde datum op de uitnodiging. Bleh. Maar goed maandag maak ik een video-interview met Frans.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This