Select Page

In het centrum van de macht

frans nauta Frans Nauta, lector innovatie aan de HAN, oud-secretaris van het Innovatieplatform en oprichter van Stichting Nederland Kennisland, heeft gisteren zijn nieuwe boek gepresenteerrd: Het Innovatie Platform, innoveren in het centrum van de macht. De eerste 5 hoofdstukken zijn gratis te downloaden als e-book. De rest volgt in gedeeltes later, ook gratis. Natuurlijk kun je het boek ook gewoon kopen.
Ik was in de gelegenheid om die hoofdstukken deze week al te lezen en ik moet zeggen dat het een mooi inkijk geeft in de keuken van het Innovatieplatform. Bovendien is de schrijfstijl van Frans heel onderhoudend en prettig.
Hij was ook in de radio-uitzending Met het Oog op Morgen op 21 oktober jongstleden. Hieronder kun je het gesprek met Frans Nauta over zijn boek nog eens beluisteren. Ik ga eens kijken of ik een video interview kan regelen met Frans

Update: ik heb nu ook een video live gezet met een interview met Frans Nauta.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    @mf tja soms gaan zaken anders dan gepland 🙁 Ik was zelfs uitgenodigd om te komen filmen. Lees ik de verkeerde datum op de uitnodiging. Bleh. Maar goed maandag maak ik een video-interview met Frans.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This