Select Page

HTS Rallyteam maakt YouTube filmpjes

HTS Rallyteam maakt YouTube filmpjes

Bij de HAN hebben we ook 2 heuse rallyteams. Een voor de motor- en een voor de autorally. Pas geleden bracht ik een bezoekjes aan Bart Vink, hoofd PR van het HTS Autotechniek Rally Team  (HART) en student aan de HAN. Ik heb er nog geen filmpje van, maar dat komt vast wel. Als je hun site zo bekijkt dan zie je dat ze al goed bezig zijn met hun pr. Zo maken ze ook video’s, die ze in hun YouTube htsrally kanaal zetten. Voorzien van de juiste tags.
Hieronder een mooie video van de rally op 7 september jongstleden. Leuk want je rijdt mee in de auto 😉 Zondag is de laatste rally van het seizoen, nl. de Twenterally. Succes jongens!!

Video in hogere kwaliteit.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This