HAN Minor Digital Media Production: gaaf idee met YouTube !!

HAN Minor Digital Media Production: gaaf idee met YouTube !!

Guido doet mooie dingen. Ook op de HAN. Kijk maar eens naar de YouTube mashup, waarbij studenten van de minor digital media production youtube annotaties toepassen en er een heerlijke brij onstaat van naar elkaar verwijzende filmpjes. De grap zit er natuurlijk wel in dat je moet klikken, anders blijft veel van het moois verscholen onder je muisknop 😉
De opdracht was simpel: maar van een klein ding iets groots door het toepassen van 1 functionaliteit binnen 1 webservice). Meer niet. En maar 1.5 uur de tijd. Tjeemig en moet je dan eens kijken wat er is uitgekomen.
Je ziet alle groepen de revue passeren. Let op de kaders die verschijnen in de video (de annotaties) en klik dan daarop verder. Laat je verrassen.

Link naar hogere beeldkwaliteit in YouTube.

Gaaf idee! Er is moed voor nodig bij de studenten om dit zo te durven doen. Mooi mensen. Complimenten!
Ik ben benieuwd of ze nog verder out-of-the-box durven te gaan. Het begin is gemaakt. En onderstaande video vind ik het meest out-of-the-box-springend.

Link naar hogere beeldkwaliteit.

Volgende week donderdagmiddag ga ik eens een kijkje nemen bij die groep en Guido en hen eens aan het woord laten over dit project. En misschien lukt het dan om vanuit het lokaal of de ICA lounge die video dan live naar deze blog te streamen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This