Select Page

Gratis workshop Nieuwe Media op 20 november 2008 bij de HAN door Marco Derksen!

Ik kreeg net een mailtje met de volgende inhoud. Dus als je interesse hebt in een gratis workshop nieuwe media van Marco Derksen, schrijf je dan in.

Het Expertisecentrum Informatica, Media en Communicatie (EIMC) organiseert op 20 november 2008 een (gratis) workshop met als onderwerp: “Communicatie in het digitale tijdperk: hoe staat het met uw digi-taal?

Marco Derksen, trendwatcher digitale communicatie, zal uitgebreid op dit thema ingaan. Wilt u alvast virtueel kennis met hem maken, bezoek dan www.upstream.nl en/of www.marketingfacts.nl

Proef de sfeer en maak na afloop kennis met onze Post-HBO opleidingen Adviseur Digitale Communicatie & Nieuwe Media, Project- en Verandermanagement en Communicatiemanagement.

Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur
Locatie: Ruitenberglaan 26 te Arnhem

Aanmelden
U kunt zich per e-mail voor dit college aanmelden bij Boukje Postma

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Marc

  Dank voor deze interessante tip Hans. Ik ga proberen hiervoor de agenda vrij te houden.

  Antwoord
 2. peterter

  Da’s jammer Hans, ik was er graag bij geweest en dan had ik jou ook wellicht eens kunnen spreken. Maar ik geef workshops MI in Tjechie. Ik houd me aanbevolen om bij een volgende gelegenheid wel erbij te zijn.
  Peterter

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This