Select Page

Fris kleurtje en weer nieuwe banner

han nieuw logo

Nieuwe banner
Als je nu naar mijn weblog gaat zie je dat er weer een nieuwe banner staat. Niet dat het andere niet mooi was, integendeel, maar het gebruik van het driehoekje van de HAN was niet correct. Dat driehoekje moet altijd in combinatie met de woorden Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gebruikt worden.

Daan en Kyra van iMedia
Dus maakte Daan van de iMedia afdeling van de HAN met begeleiding van Kyra deze mooie en frisse nieuwe banner. Het is nog niet helemaal correct, want ik heb de jpg nog niet. Er staat nu dus een door mij geclipte versie van het nieuwe logo. Maar omdat ik hem zelf zo mooi vind, heb ik hem toch alvast geplaatst.
En de kleur van de kopjes, links e.d. zijn ook in die mooie paarse kleur. Trendy!
Wat vind jij er van?

Logo op de website
Oh ja, dit logo komt straks ook op de website van de HAN onder de sectie voor post-HBO cursussen en advies voor professionals. En daar zullen dan ook altijd de laatste 3 of 4 postings onder staan uit mijn webfeed. Geinig toch?

Update: de banner is nu definiteif. Iets hoger en perfect scherp nu.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. Pierre

  Ik vind hem subtieler dan de vorige omdat ik hem niet meteen associeer met de HAN. Voor mij is dit namelijk toch nog gewoon HANS on Experience. 🙂

  Antwoord
 2. Willem

  Als Daan en Kyra zich vervelen, laat ze dan eens naar mijn blog kijken. Alle tips zijn welkom!
  Dit ziet er heel mooi uit! Wat mij betreft zou jouw afbeelding wat scherper mogen.
  Waarom is de x eigenlijk onderstreept?

  Antwoord
 3. Marleen

  Die banner ziet er inderdaad mooi uit! Heel trendy en ‘beweeglijk’ als je blog is. Goed werk van Kyra en Daan!

  Antwoord
 4. Fred Zelders

  ‘t Spijt me om te moeten zeggen Hans:
  Ik vond de vorige ‘sprankelender’. De huidige dus minder. Komt waarschijnlijk door het kleuren-palet waar de banner uit is samengesteld. Dat palet klikt bij mij helemaal niet, sterker nog, dat stoot me af.

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  @all bedankt voor jullie reacties!
  De nieuwe kleuren en banner voelt voor mij heel goed dus prima zo.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This