Select Page

Dinsdag uitreiking TukTuks bij HAN Automotive

Dinsdag a.s. zullen de TukTuk autootjes die getest zijn en worden gebruikt in de hybrid tuktuk wedstrijd uitgereikt worden aan de deelnemende teams van de TU Delft, TU Eindhoven, Hanze Hogeschool Groningen en natuurlijk de HAN. Dat gebeurt door Enviu, de organisatie van de battle bij HAN Automotive.
TV Gelderland zal opnames maken.
Als je wilt weten wat de voorlopig stand is in deze wedstrijd, dan kun je naar de Go/NoGo pagina gaan. En zoals je kunt zien staat de HAN er goed voor.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This