Select Page

Videoblog HAN Techniek: 1e dag studiejaar 2008-2009

Elke dag heeft zijn eigen sfeer, zijn eigen ritme, zijn eigen geluid. In deze korte impressie probeer ik de 1e dag van de Faculteit Techniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te vangen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

  1. Hans Mestrum

    @Ayman mijn eigen gevoel bouwt voort op wat ik al eerder beschreef: een warm welkom in een bruisende sfeer. Fijn om te merken dat mensen het plezierig vinden dat ik er werk en om complimenten te krijgen voor hetgeen ik al gedaan heb mbv weblogpostings, video’s en foto’s. Ik ervaar ook veel ruimte en vrijheid en mogelijkheid dingen uit te proberen, mijn eigen weg te vinden. Morgen bijv. naar Belgie naar een oud-student van de HAN die als race-ingenieur werkt. Ik ga hem mbv video interviewen. Prachtig!

    Antwoord
  2. Kobus

    Wat grappig om te zien dat er zoveel laptops zijn binnen de school. Dat was in mijn tijd niet. Lijkt me reuzehandig om NU student te zijn. Hebben de studenten ook internet binnen de school? En zijn er dan pagina’s geblokkeerd?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This