Videoblog Go4-Dakar (2): mallen uitpakken

Videoblog Go4-Dakar (2): mallen uitpakken

Gisteren heb ik al wat gepost over G04-Dakar. Ik mocht toen even kijken naar het chassis dat net binnengekomen was. Vandaag werden de mallen die uitgehard waren uitgepakt. Allemaal onderdelen voor de carrosserie van de rally-auto. Het is dan natuurlijk een voorrecht om daar bij te mogen zijn. Bij dat spannende moment. Dagen werk zitten er in zo’n onderdeel in. En het is al eens voorgekomen dat er ergens lucht in zat. Gelukkig was nu alles goed gegaan.

Welnu, kijk maar eens naar het filmpje. We krijgen daarin vakkundige uitleg van een student en van een docent. Achtereenvolgens worden het dak uitgepakt en daarna de achterkant. Maandag zal het bijna helemaal compleet te bewonderen zijn, want vandaag gingen ze alles positioneren en dan aan elkaar maken.

Verder heb ik hier ook nog een wat snellere versie van het filmpje staan met een vette beat eronder en zonder uitleg. Tja, voor elke doelgroep wat wils nietwaar 😉 En voor een betere kwaliteit filmpje kun je in Vimeo terecht.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This