Select Page

Scienceguide: Ron Bormans (HAN), is opinieleider HBO geworden

Wew, ik lees net in ScienceGuide dat Ron Bormans, voorzitter van het College van Bestuur van de HAN in de top 10 staat van de sleutelfiguren van het Hoger Onderwijs. Hij staat nl. op plaats 5.
En dit staat er te lezen over hem in dat artikel:

"Hij mag het nu echt zelf doen. De nieuwe HAN- voorzitter was onder Marcel Wintels al een beetje zo’n raspaardje dat in de box hoorbaar trappelde voor de start. Zijn hogeschool bloeit, groeit, agendeert, maar calimeroot niet. Met lectoren als Frans de Vijlder, Frans Nauta en straks wellicht zelfs Blair-adviseur Charles Leadbeater, met succes –als een van zeer weinigen in het hbo- in het ontplooien van de bèta-opleidingen zet hij de toon. In wezenlijke debatten is Bormans present: van de toekomst van de masters tot Dijsselbloem, van internationalisering tot CHE-rankings."

En Frans de Vijlder, lector bij HAN staat op de 8e plaats:

"HAN-lector Frans de Vijlder doet wat een lector moet doen: de praktijk, de inhoud en diverse visies en innovaties met elkaar confronteren en daar lessen uit trekken. Jeroen Dijsselbloem kwam zelf om zich bij hem te verantwoorden in een discussie over zijn rapport en dat zegt wel iets."

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This