Select Page

11 november Vliegende Hollanders 2008; Science & Technology Summit

Hier ga ik natuurlijk naar toe als mijn agenda  het toe laat: Vliegende Hollanders 2008. Science & Technology Summit op 11 november in Passenger Terminal en NEMO in Amsterdam. De toegang is gratis.
De Summit staat in het teken van kennis, onderwijs, technologie, innovatie en wetenschap, kortom: de toekomst van Nederland. Doel is om te laten zien dat het goed gaat met bètatechniek in het onderwijs en bedrijfsleven. En waarom het goed gaat. In het hoger onderwijs gaan steeds meer jongeren een bètatechnische studie doen. Ook de instroom in de N-profielen op havo/vwo gaat omhoog. De boodschap is dan ook: jongeren kiezen weer voor bètatechniek!

Vliegende Hollanders 2008 wil laten zien wat er de afgelopen jaren is bereikt als het gaat om bètatechnisch onderwijs en de bètatechnische arbeidsmarkt. Vele duizenden scholen, kennisinstellingen en bedrijven doen nu mee aan een van de programma’s van het Platform Bèta Techniek. Een aanpak over de hele loopbaanketen: van primair naar voortgezet en beroepsonderwijs tot en met hoger onderwijs en de arbeidsmarkt. Zij zijn bezig mensen te interesseren, te trekken en te behouden voor een bètatechnische carrière. Op Vliegende Hollanders 2008 laten deze organisaties zien waarom zij succesvol zijn.

En natuurlijk zal de HAN er ook staan. Ik heb al wat mailtjes langs zien komen, maar het is nog iets te vroeg om te bloggen wat we daar gaan tonen. Innovatief zal het zeker zijn wat we zullen laten zien. Later dus meer hierover.

Hhmm zou ik daar live kunnen bloggen of videostreamen? Eens een mailtje sturen naar de organisatie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This