Select Page

Presentaties Digital Media Productie: happy@arnhem

Presentaties Digital Media Productie: happy@arnhem

Donderdagmiddag was ik te gast bij de studenten van Guido Crolla bij HAN ICA. Zij toverden allerlei interessante multimediale vondsten uit de toverlantaarn met als thema happy@arnhem. In 2 dagen tijd mochten de studenten zich uitleven om op wat voor wijzen dan ook uiting te geven aan dit thema. En misschien zou die creatieve uitspatting dan weer aanleiding kunnen geven voor verdere samenwerking met Arnhem Direct. Ik heb het hele gebeuren gefilmd, maar dat was uit de losse pols in een eigenlijk veel te donkere ruimte daarvoor. Ik moet nog eens kijken of ik er wat mee kan en wil.
Maar niet getreurd, zaterdagmiddag tijdens het capturen van mijn video raakte ik via Twitter (jawel studenten van de HAN twitteren!) aan de praat met:
Maartje van Hoorn
Fayestardust tha_mars tha_mars  Martijn Hoenderop mhoenderop Mizza00 Mizza00

en binnen no time hadden ze hun creatieve ideeën geuploaded naar YouTube of Vimeo. En die verdienen het natuurlijk sowieso om even getoond te worden hier. Misschien een idee voor de andere student om ze ook te uploaden de link hieronder even een reactie te zetten?
Dus voor mooie creaties……klik verder.


Happy Arnhem from Martijn Hoenderop on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This