Select Page

Presentaties Digital Media Productie: happy@arnhem

Presentaties Digital Media Productie: happy@arnhem

Donderdagmiddag was ik te gast bij de studenten van Guido Crolla bij HAN ICA. Zij toverden allerlei interessante multimediale vondsten uit de toverlantaarn met als thema happy@arnhem. In 2 dagen tijd mochten de studenten zich uitleven om op wat voor wijzen dan ook uiting te geven aan dit thema. En misschien zou die creatieve uitspatting dan weer aanleiding kunnen geven voor verdere samenwerking met Arnhem Direct. Ik heb het hele gebeuren gefilmd, maar dat was uit de losse pols in een eigenlijk veel te donkere ruimte daarvoor. Ik moet nog eens kijken of ik er wat mee kan en wil.
Maar niet getreurd, zaterdagmiddag tijdens het capturen van mijn video raakte ik via Twitter (jawel studenten van de HAN twitteren!) aan de praat met:
Maartje van Hoorn
Fayestardust tha_mars tha_mars  Martijn Hoenderop mhoenderop Mizza00 Mizza00

en binnen no time hadden ze hun creatieve ideeën geuploaded naar YouTube of Vimeo. En die verdienen het natuurlijk sowieso om even getoond te worden hier. Misschien een idee voor de andere student om ze ook te uploaden de link hieronder even een reactie te zetten?
Dus voor mooie creaties……klik verder.


Happy Arnhem from Martijn Hoenderop on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This