Select Page

PICNIC08: ubertrends

Natuurlijk hebben we het hier al vaker gehad over de experience economy, dus echt schokkend was de presentatie van Michael Tchong van Ubercool niet tijdens PICNIC08. Maar het was wel onderhoudend en gepassioneerd. Dus hij was zelf wel een mooi voorbeeld van authentiek en bevlogen bezig zijn.
Hij had het over ubertrends en hieronder vind je zijn presentatie. Toch wel de moeite waard om eens door te bladeren. Wel jammer dat hij blijft hangen in oppervlakkigheid en eigenlijk de experience economy alleen maar aanduidt als pleasure en engagement en daardoor de belangrijkste trend of liever drijfveer, namelijk die van meaning (zingeving) niet aanstipt en uitdiept. De eerste fase van Experience zijn we namelijk al weer voorbij. De experience staat niet meer centraal maar de mens zelf staat centraal.

Ubertrends Presentation
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: time phones)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This