Oud student Jorge Segers van HAN Autotechniek over zijn baan als race-ingenieur

Gisteren was ik te gast bij Jorge Segers van PeKa Racing in Hasselt. Hij liet me de werkplaats en de race-auto zien en vertelde over zijn vak als race-ingenieur. Een boeiend verhaal, dat je hieronder in de video kunt zien. Ook vertelde hij over zijn boek: Analysis Technics for Racecar Data Acquisition dat hij in de VS heeft uitgebracht en nu ook in Europa op de markt komt. Hij vertelde me dat zijn opleiding destijds aan de HTS Autotechniek een perfecte basis is geweest voor wat hij nu doet. Als student had hij dat destijds niet zo in de gaten, maar nu zijn de puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Hij vindt de opleiding bij HAN Autotechniek vooral zo goed, omdat het erg praktisch is en met behoorlijk wat stage.
In de video laat hij ons de race-auto zien, de werkplaats met moteronderdelen en de vrachtwagen waarmee de auto naar de races wordt vervoerd. Een mooi kijkje in de keuken dus en een perfect voorbeeld waar de opleiding HTS Autotechniek voor op kan leiden.

 

Link naar de video in Vimeo.

Ik heb ook een set met foto’s van de auto, de werkplaats en enkele onderdelen. Hieronder een selectie. Trouwens ook aardig om eens live via webcams bij de HTS Autotechniek binnen te kijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This