Select Page

Deze berichten nu ook op Onderwijsnieuwsdienst weblogs VO/HO

Ik heb me gisteren aangemeld bij de Onderwijsnieuwsdienst. Een handige verzamelsite waar je persberichten en dergelijke kunt toevoegen. Maar natuurlijk is er ook een mogelijkheid om je webfeed toe te voegen, zodat telkens als je een bericht plaasts dat automatisch overgenomen wordt.
Je vindt me in de sectie: Weblog VO/HO en die heeft ook een eigen webfeed VO/HO weblogs zodat je geabonneerd wordt op alle weblogs. Of je kunt de code op de website plakken zodat het nieuws daar getoond wordt.
Handige dienst!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This