Select Page

Onderwijs: SHIFT Happens!

Onderwijs: SHIFT Happens!

In het kader van weer een inspirerend filmpje, hierbij een mooi voorbeeld van Openbare Basischool ‘t Echtenest. Deze video, gemaakt door directeur (!) Alex van Dal, werd op de ouderavond getoond en laat heel goed zien in wat voor wereld onze kinderen opgroeien. Het is alleen zo dat wij als volwassenen dat ook moeten zien en bij ons zelf te raden moeten gaan hoeveel we er van zien, wat we er van zien en wat we er vervolgens mee doen. Deze video past dus in het rijtje van trends die interessant zijn voor jongeren. 

Mooi is dat Luc Stevens (artikel van Erno Mijland) ook weer de revue passeert.

Let op, deze video bevalt moeilijke vragen en stevige statements.

(via upstream en Trendmatcher)

En als je wilt weten wat de kinderen van die school ervan vinden, klik dan door hieronder.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This