Select Page

Onderwijs: SHIFT Happens!

Onderwijs: SHIFT Happens!

In het kader van weer een inspirerend filmpje, hierbij een mooi voorbeeld van Openbare Basischool ‘t Echtenest. Deze video, gemaakt door directeur (!) Alex van Dal, werd op de ouderavond getoond en laat heel goed zien in wat voor wereld onze kinderen opgroeien. Het is alleen zo dat wij als volwassenen dat ook moeten zien en bij ons zelf te raden moeten gaan hoeveel we er van zien, wat we er van zien en wat we er vervolgens mee doen. Deze video past dus in het rijtje van trends die interessant zijn voor jongeren. 

Mooi is dat Luc Stevens (artikel van Erno Mijland) ook weer de revue passeert.

Let op, deze video bevalt moeilijke vragen en stevige statements.

(via upstream en Trendmatcher)

En als je wilt weten wat de kinderen van die school ervan vinden, klik dan door hieronder.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This