Select Page

Mijn weblog in de HAN website

Gisteren had ik een fijn gesprek met Kyra en Kitty van MCV (Marketing, Communicatie en Voorlichting) of nog beter van iMedia. Zij kwamen met mooie voorstellen hoe mijn weblog te koppelen aan de HAN website. Er was al een nieuwe banner ontworpen en aanpassing van de kleuren. Mijn foto hadden ze ook opgenomen in de banner.
Die nieuwe banner zou dan in het klein op de homepagina van het onderdeel Post-HBO, Cursussen en Advies geplaatst worden. Onder het stukje Uitgelicht. Gaaf!
Het woord Weblog zal zo mogelijk opgenomen worden en er wordt gekeken of de RSS feed met de berichten in het stukje binnen gehaald kunnen worden. Zo ontstaat dan een leuk stukje van banner met foto, berichten en het woord weblog.
We kozen alledrie voor een mooie blauwe kleur met daarin een waaier. Dat geeft iets dynamisch. De naam HANs on Experience zou dan in een soort paars kunnen. Lekker modern. Maar natuurlijk gaat de vormgever (Daan) daar nog beter naar kijken.
Kortom: wat een snelheid van MCV/iMedia en leuk dat het zo opgepakt wordt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This