Mijn weblog in de HAN website

Gisteren had ik een fijn gesprek met Kyra en Kitty van MCV (Marketing, Communicatie en Voorlichting) of nog beter van iMedia. Zij kwamen met mooie voorstellen hoe mijn weblog te koppelen aan de HAN website. Er was al een nieuwe banner ontworpen en aanpassing van de kleuren. Mijn foto hadden ze ook opgenomen in de banner.
Die nieuwe banner zou dan in het klein op de homepagina van het onderdeel Post-HBO, Cursussen en Advies geplaatst worden. Onder het stukje Uitgelicht. Gaaf!
Het woord Weblog zal zo mogelijk opgenomen worden en er wordt gekeken of de RSS feed met de berichten in het stukje binnen gehaald kunnen worden. Zo ontstaat dan een leuk stukje van banner met foto, berichten en het woord weblog.
We kozen alledrie voor een mooie blauwe kleur met daarin een waaier. Dat geeft iets dynamisch. De naam HANs on Experience zou dan in een soort paars kunnen. Lekker modern. Maar natuurlijk gaat de vormgever (Daan) daar nog beter naar kijken.
Kortom: wat een snelheid van MCV/iMedia en leuk dat het zo opgepakt wordt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This