Select Page

Mijn kamer bij de HAN in Arnhem

Mijn werplek bij HAN 2 Mijn werkplek bij de HAN in Arnhem

Net even met mijn HP ipaq even 2 foto’s gemaakt van de kamer waar ik zit. Zoals je ziet is het uitzicht prachtig. Mooi grasveld en veel bomen. Lekker groot bureau en een spreektafel.
Deze kamer is een flexruimte, dat betekent dat er dus ook andere mensen kunnen zitten. Tot nu toe heb ik er met nog 1 collega gezeten of alleen. Lekker rustig dus. Natuurlijk ben ik daar niet veel, maar het is toch wel handig om mijn spullen achter te laten en even mail te lezen e.d. Voor de mensen die het wat zegt (van de HAN) is dit kamer A 008 in de gang bij de directie en staf van faculteit Techniek aan de Ruitenberglaan 26.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. michel

  Zit Kea Bouwman daar niet ook? If so, doe haar maar de groeten van mij! Wanneer zit je daar trouwens, kom ik een keer langs bij je.
  Je bent overigens ook van harte welkom in D1.01.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @michel, ja kea zit daar ook. Ik ben daar niet zo vaak, maar kom gerust eens langs. Ah jij zit ook vlak bij ons. Ik zal eens binnen wippen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This