MagicSeth at HAN: the show

Seth Raphael, one of the guys from MIT who did this terrific workshop which I blogged about with a lot of video’s, has a passion for magic. And actually he is a magician: The Online Magician. Yesterday we had the pleasure that he did a show for students and teachers. The day before he already had one for relations of HAN University of Applied Sciences.
So no more words, just magic. Watch this great performance. First you will hear an introduction of Ella Hueting, dean of HAN faculty of Technology and then Hugo Arends, teacher at HAN is talking about the MIT workshop. After these introductions MagicSeth takes you through the magic world of Technology.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Chris Theloosen

  Dag Hans,
  Ik heb de moeite genomen om de magic-show even te bekijken. Ik vind het erg jammer dat de performance op zo’n bedroevende manier in beeld gebracht is.
  Het medium video mag en moet vooral door iedereen gebruikt en ingezet worden. Laat dat duidelijk zijn. Maar ik zou er voor willen pleiten om een dergelijke performance toch professioneler op te nemen. Laat je in snap-shots iets zien dan is video het “snelle-medium”, dan hoor je mij er niet over. Maar zo’n volledig verslag, dat toch duidelijk iets wil laten zien en laten beleven bij de kijker, moet omwille van het feit dat ik ook een volgende keer weer belangstellend uitkijk naar jouw experience, beter (veel beter) in beeld gebracht worden.
  En dat kan echt want er is waanzinnig veel deskundigheid bij de HAN in huis. Maak daar gebruik van !
  Chris Theloosen

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @chris, bedankt voor je reactie en het feit dat je de video bekeken hebt.
  De video is ook opgenomen met 3 camera’s door collega’s van iMedia. Dus die zal beduidend beter zijn neem ik aan. Waar die komt te staan weet ik niet.
  Overigens is de kwaliteit van deze video ook erg goed. Immers het is opgenomen met Sony High Definition camera. Omwille van de grootte heb ik de output op 640×480 gezet (het is toch 1 uur video en dat is normaal 12 GB!). Vandaar!
  Ik vind trouwens het feit dat anderen dit nu uberhaupt kunnen zien al de moeite waard om het zo hier neer te zetten. En ja niet iedereen hoeft het natuurlijk mooi of goed genoeg te vinden.
  Ik hoop dat je toch blij bent dat je het dus hebt kunnen zien. En mocht je ideeen hebben hoe en waar ik een 12 gb video-opname kan streamen dan hou ik me uiteraard aanbevolen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This