Select Page

Videoblog: Interview met HAN TukTuk afstudeerders Frank en Ruben

Frank en Ruben studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en wel aan de faculteit Autotechniek. Dit jaar studeren ze af. En wel aan een bijzonder project, namelijk het TukTuk project. En omdat ik zowel meer wilde weten over afstuderen op zich en het TukTuk project trok ik er even op uit met mijn camera en vroeg Frank en Ruben of ze me er wat meer over wilde vertellen. Ze kozen een leuke omgeving, namelijk het Auto Research Lab aan de HAN en gingen zelfs in een heuse TukTuk zitten voor hun praatje.
Je kunt trouwens lid worden van hun ecotuk.hyves of een kijkje nemen op de HAN TukTuk weblog. En als je de HAN TukTuk teamsong wilt horen, kun je even doorklikken bij Verder lezen.

 

 


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This