Hier word ik blij van: Happines in Innovation – Guido Crolla

Mooi, mooi. Smullen! Guide Crolla, alias GuiGui, alias Denkbeeldenstorm en docent aan de HAN heeft een werkelijk schitterende aftrap gehouden voor de studenten van de minor Digital Media Production aan de HAN.
Het is prachtig, krachtig, liefdevol, authentiek en vol passie en visie. Mooi dat dit online staat. Zodat we mee kunnen genieten. Mogen voelen van wat hij bedoelt. Maar doe het rustig aan. Bekijk het nog eens en nog eens. Laat het afdalen van je hersens naar je hart. Probeer het te voelen, probeer aansluiting te krijgen bij wat hij hier bedoelt. Maar zet je verstand op nul. Als je het voelt (nee niet begrijpt), dan ben je geconnected met een belangrijke verandering in deze tijd. Betekenis, passie, liefde, waarden, geluk, de mens centraal in plaats van regels, voorschriften, normen, cijfers, modellen en wedijver centraal.

Laat me eens weten wat jij bij deze presentatie voelt. Als je wilt.

Happiness in Innovation
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: happiness innovation)

Link naar de presentatie in SlideShare.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Denkbeeldenstorm

  @Hans,
  Wat ik hierbij voel? Zon, strand, warme bries. Omdat mijn ideeën je raken, zelfs zonder dat je erbij was. Ik lees je stuk en denk dan dat het erg passend is dat je mijn naam vaker anders – niet verkeerd – spelt dan gewoonlijk; ‘Guide’.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @guido oeps, onbewuste manoeuvre. Maar die zijn vaak wel het sterkst 😉
  Laat me eens weten wanneer je weer mooie dingen doet, ergens, dan wil ik er wel bij komen en het eens meemaken.

  Antwoord
 3. Geert Veneklaas

  Tja….mooi….. Ik moet zeggen dat de presentatie me niets nieuws vertelt, maar bevestigt wat ik voel. Het sluit perfect aan bij de manier waarop ik steeds meer in staat ben om zaken die mij interesseren (web-, ‘kunst’- of misschien wel vooral mensgerelateerd) te benaderen en daarin zelf te acteren. Had ik die wijsheid 20 jaar geleden maar gehad… Ik kan me niet herinneren in mijn studietijd op zo’n manier te zijn geïnspireerd.

  Antwoord
 4. Gerjanne Tiemens

  Mooi Hans, zoals jij nog eens benadrukt dat je dit soort dingen moet voelen ipv begrijpen, dat is waar echt weten over gaat. En wat een prachtige vertyping: guide… Ben blij dat de vakanties weer achter de rug zijn en het weer flink borrelt & bruist op de HAN! :o)

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This