Select Page

Gelderland onderneemt !

Gisteren had ik een gesprek met Justine van den Berg van de HAN. Daarin kwam ook het netwerk Gelderland onderneemt! voorbij. Ze heeft daar een Ning voor gemaakt. Een plek waar allerlei mensen elkaar ontmoeten; studenten en ondernemers; mensen die interessante ideëen hebben of contacten. Kortom: een mooie verzamelplaats. Ik heb er gelijk mijn videootje van het Arnhemse bedrijfje MediaZicht maar eens gepost.
Eens kijken wat er allemaal gebeurt in dat netwerk.

Vandaar:


Bekijk mijn pagina bij Gelderland onderneemt !

Gelderland Onderneemt! is een gezamelijk project van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en Radboud Universiteit Nijmegen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This