Select Page

Impressie voorlichting buitenlandse stage HAN

Impressie voorlichting buitenlandse stage HAN

Deze week was ik ook nog even bij een voorlichting over internationale stage voor de afdeling bouwkunde. Een paar hele interessante verhalen van studenten die dat hebben gedaan gaven een goed beeld van hoe zoiets werkt en wat je er aan hebt. Ik zal die apart bloggen hier.
Hieronder tref je alvast een korte sfeerimpressie aan om in de mood te komen. Je kunt trouwens de video ook in hogere kwaliteit in YouTube bekijken door op de link onder het filmpje te klikken. Hogere kwaliteit kun je zien door de toevoegen &fmt=18 achter de url van een filmpje. Als die hogere kwaliteit er natuurlijk is.

Link naar de video in hogere kwaliteit.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This