Select Page

Afspraak bij HAN EIMC

Zo meteen heb ik een afspraak met Ben Cornelissen directeur van EIMC, het Expertisecentrum van Informatica, Media en Communicatie van de HAN.
Zij bieden Post-Bachelor- en Masteropleidingen, workshops, seminars, kortere cursussen, trainingen Managementvaardigheden, onderzoek en advies. Voor het MKB voeren mensen van het Projectenbureau werkzaamheden uit in het kader van Innovatievouchers van SenterNovem.
Eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Ben Cornelissen

    Goed gesprek met Hans Mestrum gehad over mogelijkheden samen te werken met als doel Nieuwe Media bekendheid te geven bij MKB’ers. Zelfde bouwjaar, mooie dosis humor en enthousiasme!
    Op 20 of 27 november as. wordt een gratis workshop ‘Nieuwe Media’ gepland door EIMC op de HAN.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This