Select Page

Ziggo: fijn gedaan!

Ik meldde al dat het me bijzonder beviel dat Ziggo mijn email op zondag ook op zondag beantwoordde en maandag al belde voor een monteur in te plannen. En die is gisteren geweest. Resultaat is dat mijn analoge zenders weer strak en zonder ruis zijn en al mijn (HD) digitale zenders nu allemaal prachtig en indrukwekkend mooi.
Hij heeft een versterkertje in de meterkast verwijderd.  Je mag namelijk nooit 2 versterkers achter elkaar hangen. Wist ik veel. Vorig installatiebedrijf heeft dat zo gemaakt. En nu was het ding kapot. Verder heeft hij de draden in de aansluiting waar de antenne binnenkomt goed aan elkaar geknoopt naar de meterkast toe en een CAI aansluitdoos vervangen.
Kortom: geen gezeur, geen gedoe, gewoon maken dat spul.
Fijn gedaan Ziggo!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This