Select Page

Wew Google is snel met indexeren!

Tjee, Google is snel met indexeren zeg. Ik heb er nooit zo opgelet maar ik zag dat mijn posting van gisteren over het schema van de Olympische Spelen binnen een half uur te vinden was in Google. Ik bedoel niet in de Google Blogsearch, want die was altijd al snel. Nee, in de gewone zoekmachine.
Ik weet niet of dat al lang zo is, maar het viel me wel op gisteren. Zou dat ook komen om dat Olympische Spelen zo’n veel gezochte zoekterm is? Of hebben ze gewoon iets veranderd aan hun indexeringsmechanisme of zo?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. yvae

  De snelheid waarmee een nieuw item op een website geindexeerd wordt hangt van een aantal zaken af.
  Als je bijvoorbeeld een sitemap toevoegd kun je daarin aangeven hoe vaak de url worden geupdate. Dit is ook mbv meta tags aan te geven. Ik gebruik meestal 7 dagen, omdat dit het dichtst bij de werkelijkheid ligt en het m.i. geen zin heeft om robots vakers naar een site te halen als er toch niets is veranderd.
  De snelle indexering van een populair onderwerp heeft er denk ik inderdaad wel mee te maken dat actualiteiten sneller worden opgepikt door de zoekmachine.
  De indexering van nieuwe sites duurt altijd wat langer, dit kan een paar dagen tot weken duren, afhankelijk van het aantal en de kwaliteit van de inkomende links of het onderwerp.

  Antwoord
 2. de mooiste sportwagens!

  de indexering van google, dus in de organische zoekresultaten duurt bij mij meestal een week zonder sitemap en robot.txt op te sturen, sport-wagen.nl gister geupload zonder deze 2 dingen. kijken hoelang het duurt!

  Antwoord
 3. Sharpdesign

  Ik vindt het de ene keer snel gaan en de andere keer valt het best weer tegen. Het ligt er ook wel aan denk ik wat dat je wilt laten indexeren. Iets wat al populair is klimt volgens mij ook veel sneller omhoog. http://www.sharpdesign.nl

  Antwoord
 4. Jay Koopman

  Een paar websites die ik gelanceerd heb kwamen direct in de google sandbox terecht. Als ik nl op de website zoek in google kan ik ze wel vinden maar als ik op het keywoorden zoek zijn ze nergens te vinden. Weet iemand hoe ik uit de google sandbox kan komen?
  Gr.
  Jay
  http://www.ipadabonnement.net

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This