Select Page

Weblogger op Arnhem-Direct

arnhem-direct

Afgelopen week was ik op bezoek bij Upstream. Bij Marco Derksen en Gerjanne Tiemens. In dat gesprek stelde Marco me voor om blogger te worden op Arnhem-Direct. Ik kan dan bloggen over wetenswaardigheden en interessante projecten op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) waar ik 1 september begin.
Uiteraard moet ik het een en ander nog kortsluiten bij de HAN, maar het lijkt me een prima platform om verslag te doen van zaken die de HAN en Arnhem aan gaan.
Een eerste weblogbericht van mij is daar al te vinden, nl. de video van het interview met MediaZicht over augmented reality. Het is een Arnhems bedrijfje van (oud) studenten van de HAN. Dus dat was al een mooie aanleiding.
De webfeed van Arnhem-Direct om de weblog in je feedreader op te nemen is misschien handig.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. mf

    Goed je weer terug te zien Hans en helemaal top natuurlijk dat je ook actief wilt zijn op Arnhem Direct. Gaat een mooie tijd worden in Arnhem!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This