Select Page

Weblogger op Arnhem-Direct

arnhem-direct

Afgelopen week was ik op bezoek bij Upstream. Bij Marco Derksen en Gerjanne Tiemens. In dat gesprek stelde Marco me voor om blogger te worden op Arnhem-Direct. Ik kan dan bloggen over wetenswaardigheden en interessante projecten op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) waar ik 1 september begin.
Uiteraard moet ik het een en ander nog kortsluiten bij de HAN, maar het lijkt me een prima platform om verslag te doen van zaken die de HAN en Arnhem aan gaan.
Een eerste weblogbericht van mij is daar al te vinden, nl. de video van het interview met MediaZicht over augmented reality. Het is een Arnhems bedrijfje van (oud) studenten van de HAN. Dus dat was al een mooie aanleiding.
De webfeed van Arnhem-Direct om de weblog in je feedreader op te nemen is misschien handig.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. mf

    Goed je weer terug te zien Hans en helemaal top natuurlijk dat je ook actief wilt zijn op Arnhem Direct. Gaat een mooie tijd worden in Arnhem!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This