Vado: Philips 32 PFL 9603 Full HD LCD

Vado: Philips 32 PFL 9603 Full HD LCD

Nou deze week van de gadget geloof ik. Zou kwam mijn Creative Vado blogcam binnen en de Philips Full HD lcd tv. En met de uitzendingen van Olympische Spelen in High Definition is dat laatste geen straf.
Hieronder even een korte blik op de lcd tv gemaakt met deVado.

Update: @fredscapes ga me een tip voor de link naar de High Quality link

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

  1. Erik van Roekel

    @Hans: Wordt je Synology Diskstation in het netwerk ook herkend als je daar UpnP-enabled?

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    @erik van roekel Ja hoor kan ik via het netwerk bij mijn diskstation en dus de directories e.d. Maar ik weet niet of het diskstation ook dlna certified is.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This