Select Page

Olympische Spelen: handig overzicht

Ik vind het wat onoverzichtelijk wanneer welke sport aan bod komt en welke sporter. Vooral wanneer de Nederlanders aan de beurt zijn is handig om te weten.
Tot nu toe vind ik de website Olympische Spelen 2008 Beijing Zomerspelen de meest handige. Zo te zien is het een wiki. En op die wiki vind je mooie overzichten, zoals:

Nederlandse Sporters
Programma Nederlandse deelnemers

Er staat nog veel meer. Prachtig zoals dat allemaal bij gehouden wordt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Hans Mestrum

  Hoi Marco,
  Ik heb natuurlijk de NOS site gezien en gebruik de live beelden, maar wat ik mis is een handig overzicht van de Nederlanders. En als er dat al is, dan is het feit dat ik dat nog steeds niet gevonden heb voldoende om te zeggen dat het niet echt handig is.
  Maar misschien kun je me de link sturen waar op die nos site het programma van de Nederlandse ploegen en sporters te vinden is.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @mf je laatste opmerking is precies wat ik bedoel.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This