Select Page

Presentatie Ron Bormans Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hieronder tref je de presentatie aan van Ron Bormans voorzitter van College van Bestuur van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij hield die tijdens de introductiedag van nieuw personeel, waarvan ik een korte video-impressie heb gemaakt. Ik moet zeggen dat de manier van presenteren me wel beviel en aan de reacties uit de zaal te horen, anderen ook wel. Lekker losjes en informeel, met de nodige grapjes en praktijkvoorbeelden bij bijvoorbeeld vragen uit de zaal.
Wat me vooral opviel was dat de HAN zo hard groeit en tegelijkertijd grip houdt op de kwalitatieve ontwikkelingen. Het instellingsplan is ambitieus maar ook met beide benen op de grond. Er moet hard gewerkt worden, zo vertelde Ron Bormans ons, maar het moet ook gewoon leuk zijn om bij de HAN te werken.
In ieder geval straalde Ron Bormans uit dat hij er lol in heeft, maar tegelijkertijd een drive heeft om er voor te gaan. Een dynamische man.

De link naar de presentatie in Slideshare.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This