Select Page

Presentatie Ron Bormans Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hieronder tref je de presentatie aan van Ron Bormans voorzitter van College van Bestuur van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij hield die tijdens de introductiedag van nieuw personeel, waarvan ik een korte video-impressie heb gemaakt. Ik moet zeggen dat de manier van presenteren me wel beviel en aan de reacties uit de zaal te horen, anderen ook wel. Lekker losjes en informeel, met de nodige grapjes en praktijkvoorbeelden bij bijvoorbeeld vragen uit de zaal.
Wat me vooral opviel was dat de HAN zo hard groeit en tegelijkertijd grip houdt op de kwalitatieve ontwikkelingen. Het instellingsplan is ambitieus maar ook met beide benen op de grond. Er moet hard gewerkt worden, zo vertelde Ron Bormans ons, maar het moet ook gewoon leuk zijn om bij de HAN te werken.
In ieder geval straalde Ron Bormans uit dat hij er lol in heeft, maar tegelijkertijd een drive heeft om er voor te gaan. Een dynamische man.

De link naar de presentatie in Slideshare.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This